Gastenboek

In dit gastenboek vindt u enkele reacties op onze optredens. U kunt ons mailen via het contactformulier indien u uw ervaringen met ons wilt delen.

Geweldige muziek.. Sfeermakers.. Ik hoop gauw weer een feestje te organiseren met Solarband.

L Vriesde

Beste Solarband.

Wij waren we erg tevreden met jullie optreden op onze bruiloft. We hebben ook goede reacties gehad van onze vrienden en familie en echt iedereen heeft gedanst. Zelf ben ik haast niet van de dansvloer afgeweest…Wel een opmerking/tip. Ik vind het jammer dat jullie geen cd’s hadden om eventueel te verkopen. Ik zou nog steeds erg graag een cd van jullie willen hebben. (opmerking Solarband: Aan de CD wordt gewerkt)

Jeannette Overmars

Beste Solarband,

Bij deze wilden Joaquin en ik jullie hartelijk bedanken voor een geweldige avond !! De muziek was fantastisch en de sfeer onverbeterlijk!! De Spanjaarden (en de Nederlanders) gingen helemaal uit hun dak en iedereen praat er nu nog over. Vele vrienden van ons hebben ons verteld dat dit de beste bruiloft was die ze ooit hadden meegemaakt. Joaquin en ik hadden ons het niet beter kunnen wensen en dit is mede te danken aan jullie. We zullen dus ook niet twijfelen bij het eventuele aanraden van jullie band aan andere echtparen of gelegenheden.

Joaquin y Gea

Beste Solarband,

Langs deze weg nogmaals heel, heel hartelijk dank voor jullie muzikale support vorige week zaterdag. We zijn daar nog steeds heel blij van. We wisten natuurlijk zelf al, dat we een dansfeest wilden met echte live muziek. Door een toeval was ik een week voor ons eigen feest in de buurt van Oosterhout. Daar heb ik ” discreet ” jullie al kunnen bewonderen. Dus ik wist al wat we mochten verwachten. Middels de vele foto’s en dvd, genieten we nu na. En met ons, onze gasten. Iedereen praat er nog over.

Jullie Theo Wekker

We denken zeer positief terug aan jullie optreden. Zowel de kwaliteit als de mix van muziek vonden we helemaal super. We hebben mede dank zij jullie een geweldig feest gehad. Ook zijn jullie zeker niet duur. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen.

Vr groet,
Floor Zaal

Hoi ,wat attent …..

Wij vonden jullie fantastisch. de sfeer zat er goed in. De gasten hebben ons vooral veel complimenten gegeven over de band.[jullie dus] De muziekkeuze was voor iedereen herkenbaar zodat mensen lekker mee konden zingen en dansen. Het feest was dus zeer geslaagd…. Als wij weer een feest geven met soort gelijk thema, zullen we jullie zeker niet vergeten….

Vriendelijke groet,
Frances Bakker Refresh Company

Hi,

Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige optreden van afgelopen zaterdag. Jullie hebben super gespeeld en de sfeer zat er goed in. Wij hebben ontzettend veel complimenten gehad van de gasten en ik hoop dat er veel boekingen hieruit voortvloeien. Bedankt voor alles, jullie zijn SUPER GOED!!!

Nasser en Cherry

Beste Benito,

het was geweldig.we hebben veel positieve reacties gehad van de familie. Ook mijn ouders vonden het geweldig. Groetjes Dennis Oomen Beste leden van Solarband, Wij willen jullie bedanken voor het geweldige optreden , jullie hebben het echt tot een onvergetelijke dag gemaakt. Wij hebben veel reacties gekregen van de gasten dat jullie een super band zijn. Heel erg bedankt en wij hopen dat jullie het ook naar je zin hebt gehad op deze avond.

met vriendelijke groeten,
Joanne van Beek en familie.

Beste bandleden,

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie fantastische optreden op ons bruiloftsfeest. Van de gasten uit de zaal hebben wij alleen maar complimenten gekregen over de muziek die jullie maken. Het zit vol energie en het plezier waar jullie mee spelen straalt ervan af. Het feest barstte gelijk los. Wij en onze gasten hebben genoten van jullie optreden.

Groet,
Rob en Lucia

Beste Solarband,

Wat een fantastisch optreden afgelopen zaterdag op ons feest ter gelegenheid van Tanja haar 50ste verjaardag. Van iedereen hebben wij positieve reacties gehoord over Solarband en ook over jullie persoonlijk. De dansvloer is geen moment leeg geweest!!!! Het was een groot feest die dag, die werd afgesloten met een fantastisch optreden door Solarband. Wij zouden geen moment twijfelen jullie weer te vragen!! Nogmaals hartelijk dank en groeten aan alle band-leden.

Tanja & Ad

Beste Benito en de leden van de Solarband,

Ik wil jullie hartelijk danken voor het verzorgen van de muziek op de bruiloft van Sjoerd en Karima. Het was geweldig! We kunnen jullie zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,
Shinoska

Beste Benito,

Wij vonden het feest van afgelopen zaterdagavond geweldig geslaagd. Onze hartelijke dank dat jullie helemaal uit Rotterdam voor ons over wilden komen. De muziek was top. Ondanks het weer was de opkomst goed en was het super geslaagd verjaardagsfeest. Onze dank, en hoop graag in de toekomst weer een beroep jullie te mogen doen en wie weet voor een grotere publiek in Wijk aan Zee.

met vriendelijke groet
Ruud

Beste Solarband,

Bedankt voor de goede muziek. Ik heb veel posieve reacties ontvangen over de muziek. Men was zeer positief over de goede sfeer die erin gebracht werd door de bandleden van de Solarband. Ik wens u veel succes toe.

Albert.

Beste Solarband,

Wat een fantastisch feest was het ter gelegenheid van onze gouden huwelijk. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten van de swingende muziek. Door jong en oud (5 jaar-93 jaar) is er de hele avond flink gedanst. De sfeer was super. Een speciale dank voor het instuderen van “ons lied” I still belong to you. Onze avond kon niet meer stuk. Namens iedereen heel hartelijk bedankt .

Harry en Martha Braam

Beste Vivian, Dwight, Mikel, Pat en Benito,

Ontzettend bedankt voor jullie schitterende optreden op ons feest. Wij hebben veel complimenten gekregen die wij graag aan jullie doorgeven. De dansvloer is geen moment leeg geweest. Mede door jullie optreden is ons feest een grandioos succes geworden. Nogmaals ontzettend bedankt en graag tot ziens!!

Ria en Ad